Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
UGRADNJA PREKIDAČA I UTIČNICA

Ugradnja prekidača i utičnica kratki rokovi i brz završetak projekta!

Ugradnja prekidača i utičnica je naizgled jednostavan posao, ali to su električni elementi koje najčešće koristimo u kući. Zato ih je potrebno postaviti na pravi način.
Nepravilno postavljeni prekidači i utičnice mogu dovesti do oštećenja uređaja koji je priključen na utičnicu ili do gubitka svetla i čestog pregorevanja sijalice.

Da bi vaš prostor bio bezbedan za korišćenje i pravilno podešen za rad vaših kućnih aparata i rasvetnim telima, potrebno ih je na pravi način povezati. Električne instalacije na koje se spajaju prekidači i utičnice moraju biti visokog kvaliteta. Provereno nakon uklanjanja starih maski i ispravno spojeno prilikom instaliranja novih. Pozovite nas ako vam je potrebna profesionalna ugradnja prekidača i utičnica Želite da promenite stare ružne prekidače i utičnice?

Možda samo želite da instalirate neke lepše ili želite da instalirate utičnice otporne na bebe?
Mi ćemo ih instalirati za vas u kratkom roku uz pomoć profesionalnih alata i opreme. Istovremeno ćemo pregledati stanje električnih instalacija na koje ih povezujemo. Posao će biti obavljen za kratko vreme! Montaža prekidača i utičnica kao i ugradnja u novogradnji ili adaptacije je posao za električare.

Nemojte sami postavljati rasvetna tela, postavljati ožičenje ili spajati utičnice i prekidače. Profesionalni električari obaviće posao na siguran, brz i kvalitetan.

elektricar Beograd

Garantujemo kvalitet naših elektro radova

Svesni smo da je kvalitet našeg rada naša najbolja referenca.
Zato je visok kvalitet izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kom uvek težimo. Pri tome, nije bitno da li vam je potreban samo manja popravka vaše električne instalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto treće – naši električari   su vam uvek na raspolaganju.

Za naš rad Vam dajemo garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.