Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
MONTAŽA VENTILATORA

Montaža plafonskih i kupatilskih ventilatora

Ugradnja ventilatora u novu zgradu ili zamena starog u renoviranju je posao za profesionalne električare. Pravilno postavljen ventilator ima niz prednosti za vaše zdravlje i udobnost prostorije.
Nepravilno postavljeni ventilatori imaju smanjenu efikasnost, bučni su i mogu da se kvare u kratkom vremenskom periodu, što će zahtevati dodatne radove i troškove. Ugradnja ventilatora za kupatilo je neophodna zbog velike količine isparavanja i vlage koja se stvara u tom prostoru. Pravilno postavljen ventilator u kupatilu sprečiće pojavu buđi na vašim pločicama. Buđ je proizvod nepravilno instaliranog sistema ventilacije. Ova pojava je opasna po ljudsko zdravlje i mora se sprečiti. Plafonski ventilatori imaju dvostruku funkciju: hlađenje i grejanje – pravilno instalirani mogu smanjiti vaše troškove u hladnim mesecima za preko 75%. Ekonomičnost ovih uređaja je njihov veliki plus, a sve češće imamo zahteve za ugradnju u prostore. Pristupačne su cene i lakoća ugradnje čine ih sve popularnijim dodatkom kućama. Ventilator u vašem prostoru doneće vam niz prednosti, od boravka na ugodnim temperaturama, do većeg kvaliteta vazduha, ali i velike uštede s obzirom na isplativost samih ventilatora.

elektricar Beograd

Garantujemo kvalitet naših elektro radova

Svesni smo da je kvalitet našeg rada naša najbolja referenca.
Zato je visok kvalitet izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kom uvek težimo. Pri tome, nije bitno da li vam je potreban samo manja popravka vaše električne instalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto treće – naši električari   su vam uvek na raspolaganju.

Za naš rad Vam dajemo garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.