Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
Električar Beograd, popravka električnih instalacija, montaža elektro ormana, ispitivanje i zamena osigurača, ostale manje električne popravke.
VODOINSTALATER BEOGRAD POPRAVKE KUPATILO

VODOINSTALATER BEOGRAD HITNE INTERVENICIJE 24/7 

Vodoinstalater Beograd je vaš pravi poziv za sve vodoinstalaterske potrebe i hitne intervencije. Sa brzom reakcijom i stručnošću, naš tim pruža širok spektar usluga od popravki do instalacija, osiguravajući besprekornu funkcionalnost vodovodnih sistema. Bilo da je u pitanju curenje, začepljenje ili bilo koji hitan problem, naši vodoinstalateri su tu da reše svaki izazov 24/7. Sa fokusom na efikasnost i profesionalnost, garantujemo kvalitetne popravke i radove koji će obezbediti sigurnost i udobnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Vaša bezbednost je naš prioritet, a naša posvećenost vašem miru uma je neosporna.

Vodoinstalater Beograd zašto baš mi

Naš tim kvalifikovanih i iskusnih majstora pruža vrhunski kvalitet u izvođenju svih vodoinstalaterskih radova.
-Garantujemo visok standard izvedenih radova i pružamo garanciju za svaki projekat. -Naša efikasnost je na visokom nivou, brzo reagujemo na sve zahteve.
-Komunikacija putem e-maila je deo naše usluge kako bismo olakšali dogovore i planiranje.
-Omogućavamo zakazivanje intervencija i do nekoliko dana unapred, poštujući vaše vreme i dogovorene rokove.
-Koristimo modernu i kvalitetnu opremu te obezbeđujemo potreban vodomaterijal za vaše projekte.
-Izdajemo račune i garantujemo za sve usluge koje pružamo, stavljajući vaše zadovoljstvo i pouzdanost naših usluga na prvo mesto.

• Adaptacija kupatila, servisiranje postojećih instalacija, odgušenja
• Montaža tuševa
• Popravka bojlera
• Popravka osigurača
• Popravka sifona, vodokotlica, slavina
• Zamena točkića i klizača na tuš kabini
• Silikonisanje kade, tuš kabine

POPRAVKA UGRADNIH VODOKOTLIĆA VODOINSTALATER BEOGRAD

Vodokotlići kojima poslednjih 10-20 godina ugrađuju se u zidove i ovo je još jedan izum modernog doba koji u velikoj meri komplikuje i poskupljuje održavanje .
Nakon 10-15 godina jednostavno promenimo klasični vodokotlić i problem je rešen.
Ali sa ugrađenim vodokotlićem to ne funkcioniše tako.
Moguće je menjati samo unutrašnje delove i dugme (ako uspemo da nabavimo delove za starije modele), ali kroz veoma mali otvor, tako da je ceo ovaj servis sve samo ne jednostavan.
Najveći neprijatelj je kamenac, zatim pesak i druge nečistoće u vodi. Kada uređaj počne nekontrolisano da curi vodu u kućište ili se ne puni kako bi trebalo, neophodno je da se uređaj odnese na servis ili pozovite nas , stojimo Vam na raspolaganju.

Čišćenje vodokotlića od kamenca
Ugradnja novih delova za vodokotliće

Garantujemo kvalitet naših radova

Svesni smo da je kvalitet našeg rada naša najbolja referenca.
Zato je visok kvalitet izvedenih vodoinstalaterskih radova standard kom uvek težimo. Pri tome, nije bitno da li vam je potreban samo manja popravka vaše vodovodne instalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto treće – naši majstori   su vam uvek na raspolaganju.

Za naš rad Vam dajemo garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.